Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Przyjrzałem się dokładniej:- nocna i świątecznej wyjazdowa opieka pielęgniarska: wymagany harmonogram tygodniowy (i tylko taki jest możliwy)- wszystkie pozostałe świadczenia nocnej i świątecznej wyjazdowej opieki pielęgniarskiej: brak wymogów co do harmonogramu - może być godzinowy albo tygodniowy
Michał - ja jednak nie wstrzymuje się i robię. Jak uzupełnię na SZOI wszystko to wczytam sobie zapytania i profile i przygotuję oferty. Chociażby z tego względu, żeby potem na szybko nie pomylić się przy dodawaniu poszczególnych punktów umowy. Dla każdego zakresu jest po 6-7 i można coś przoczyć. Najwyżej jak się coś wyjaśni to zaktualizowany profil zawsze można wczytać ponownie i uzupełnić w każdej pozycji harmonogramy...
Mam pytanie dotyczące tych 6-7 zakresów. Chcąc świadczyć usługi Lekarza POZ, pielęgniarki POZ, położnej POZ i pielęgniarki szkolnej mam zamiar do jednego zapytania zrobić oferty w zakresach: świadczenia lekarza poz, świadczenia położnej poz i świadczenia pielęgniarki szkolnej, a do drugiego: świadczenia pielęgniarki poz (tak zrobiłem w zeszłym roku).Chyba nie trzeba dodawać zakresów typu: wizyta patronażowa, czy świadczenia lekarza poz udzielane w stanach nagłych..., itp? To byłby kolejny idiotyzm.
z panią Magdą K., która w naszym oddziale zajmuje się POZ i powiedziała...