Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Ja tak zrobiłem już tak w poprzednim roku. I teraz zaimportowałem tylko profil i zaznaczyłem odpowiednie godziny pracy poprawiałem na wizyty domowe.
Cytat: Bartosz w Grudnia 04, 2009, 22:08:04 pmJa tak zrobiłem już tak w poprzednim roku. I teraz zaimportowałem tylko profil i zaznaczyłem odpowiednie godziny pracy poprawiałem na wizyty domowe. czyli jeśli pielęgniarka dla przykładu pracuje w poniedziałek od 10:25-18:00 w tym wizyty domowe 12:00-15:00 to na SZOI wprowadzasz tak: poniedziałek 00:00 - 08:00 (POZN - do wykasownia w przypadku POZ)poniedziałek 10:25 - 12:00poniedziałek 12:00 - 15:00 (do poprawienia na wizyty domowe)poniedziałek 15:00 - 18:00poniedziałek 18:00 - 24:00 (POZN - do wykasowania w przypadku POZ)niezła jazda
A powiedz mi bo nie rozumiem tego że dla lekarzy podaje się liczbę godzin a dla pielęgniarek szczegółowy? POZ masz na myśli?
Co za debil to wymyślił. Żeby można to zrobić w SZOI (wizyty domowe),Dla lekarzy podaje się liczbę godzin, ale dla pielęgniarek już trzeba szczegółowy.
A co ich to obchodzi. To Ty,czy tam osoby, które Tobie płacą, chcecie mieć kontrakt i musicie zrobić to tak ja im się podoba. A że musisz siedzieć przez tydzień i klikać zupełnie bez sensu? Zresztą po dwóch miesiącach dojdą do wniosku, że chyba jednak potrzebują harmonogramu szczegółowego i będziesz klikał spowrotem.
Bartosz jeżeli w nocnej opiece medycznej (ja mam pielęgniarską) trzeba szczegółowy to 4 czy 6 pozycji po kolei będziesz w NFZ-KO poprawiał? To chyba więcej pracy i łatwiej o pomyłkę