Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wg moich informacji (z NFZ) ta nazwa b??Ä?du jest wpisywana przez pracownika NFZ.
W takim razie w przysz??ym miesiÄ?cu trzeba bÄ?dzie zaznaczyÄ? wysy??anie nazwiska (chocia?? na pr??bÄ? wy??lÄ? wcze??niej kilka us??ug "po staremu"). Bartosz a dokumentacji medycznej napewno nie wprowadza??e???
Mam Dwa pyt. odnośne rozliczenia świadczeń położnej pozw raporcie statystycznym zwrotnym otrzymalam bład kodu ministerialnegootworzylam więc program ale w programie mam tylko do wyboru wizyta patronażowa czy jest to bład programu? Drugie pyt. tyczy się rozpoznania przy wizytcie patronażowej wpisuje kod Z39 a w edukacji kod Z34?
Wysłałem 21 stycznia listę POZ oraz raport statystyczny z świadczeniami położnej POZ za styczeń 2010 i dostałem do trzech pacjentek błąd: 3000055 brak pacjenta wykazanego w pozycji raportu na liście poz. Dotychczas chyba w Kujawsko-Pomorskim nie weryfikowano pod tym względem świadczeń POZ lub ja dopiero teraz otrzymałem taki błąd. Zastanawia mnie jedna rzecz na podstawie jakiej listy (z jakiego okresu) POZ został zweryfikowany raport statystyczny? Podejrzewam że grudniowej?