Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
(...)Szkoda że na forum nie ma jakiegoś pracownika NFZ (...)
Witam,Zrobiłem oferty i kończę pakować koperty na nocną i POZ. Płytki CD również oznaczone wydrukiem z plikami ofe. Może głupie pytanie ale gdzie mam to wpakować na SZOI? Najpierw zajrzałem do Świadczeniodawca -> Umowy ale nie podoba mi się pole "Strona korzystająca z zasobów". Później jednak przeniosłem się na zakładkę Zgłoszenia zmiany do umowy ale to są zmiany więc raczej też nie. Więc gdzie? Czy dokumentacje aktualizacyjną (umowa nocna świąteczna) a ofertę (poz) dodaje się taki sam sposób? I gdzie?
Maciek ja bym dał rodzinną i dostarczył papierek w najszybszym możliwym terminie....
Cytat: benkowik w Grudnia 11, 2010, 17:31:24 pmWitam,Zrobiłem oferty i kończę pakować koperty na nocną i POZ. Płytki CD również oznaczone wydrukiem z plikami ofe. Może głupie pytanie ale gdzie mam to wpakować na SZOI? Najpierw zajrzałem do Świadczeniodawca -> Umowy ale nie podoba mi się pole "Strona korzystająca z zasobów". Później jednak przeniosłem się na zakładkę Zgłoszenia zmiany do umowy ale to są zmiany więc raczej też nie. Więc gdzie? Czy dokumentacje aktualizacyjną (umowa nocna świąteczna) a ofertę (poz) dodaje się taki sam sposób? I gdzie?Witaj, koperty pod pachę i kieruj się do właściwej delegatury/oddziału nfz w terminie podanym w zaproszeniu do składania wniosków.PozdrawiamCarlos
A dlaczego nie możesz wstawić daty uzyskania?
No tak ale gdzie to umieścić w formie elektronicznej
Cytat: maciek777 w Grudnia 11, 2010, 19:29:37 pmBo jej jeszcze nie znam
Bo jej jeszcze nie znam
Cytat: benkowik w Grudnia 11, 2010, 19:26:01 pmNo tak ale gdzie to umieścić w formie elektronicznej Benkowik umieść w kopercie, oczywiście przed tym nagraj ofertę/wniosek na płytę/dyskietkę
no tak....znowu te papierki ....a jakbyś wstawił tę datę z końca listopada?
ale czy uprawniony na podstawie ustawy to nie jest również lekarz w trakcie specjalizacji z medycyny rodzinnej? Wpisz narazie w trakcie i datę otwarcia