Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
(...) termin skladania ofert zdaje mi sie rozpisali na 16 grudnia. (...)
od marca NPL mają iść do Konkursu
(...) dla tych ktorzy maja ta umowe wypowiedziana z dniem 28 lutego, jakkolwiek by to rozumiec.
K**** jeszcze trochę to chyba do Strasburga napiszę. Znajoma lekarka była we wrześniu na urlopie za granicą i prawie oferty nie oddałaby przez to. Od tamtej pory nie wiadomo było kiedy będzie POZ więc nici z planów. Ja chciałem w grudniu wyjechać na narty ale dalej nie wiadomo co z POZ. W styczniu jak pójdzie dobrze albo i w lutym będzie wgrywanie umów, tworzenie spóźnionych list POZ itd... W marcu kontraktowanie nocnej opieki. Okres rozliczeniowy w AOS jest do czerwca - pewnie znowu będą próby z JPG i znowu nie wiadomo czy coś będzie się składało i czy uda się to zrobić w czerwcu czy lipcu. Pozostaje sierpień. Ale czy napewno? Nie wiem jak Wy ale ja się coraz bardziej czuję niewolnikiem nieodpowiedzialnych "urzędników". I poważnie coraz większą mam chęć napisać gdzieś jakąś skargę. Ja rozumiem probelmy, ale niech NFZ gwarantuje jakieś okresy ofertowania a nie cały rok człowiek nie wie kiedy co sięwydarzy.