Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W zakresie wersji elektronicznej umów na 2010 rok dotychczasowe umowy zostaną zaktualizowane (metodą kopiowania obecnych wersji elektronicznych), bez wypełniania wersji aktualizacyjnej elektronicznie.
z tego co wiem to w wlkp się dodaje cały sprzęt 1 kliknięciem więc nie widzę w czym problem no chyba że się mylę.
W NFZ-KO "dodaj caly sprzet dostepny w miejscu"
Jeszcze nigdy nie było tak źle. Nawet kiedyś jak co roku trzeba było od nowa klepać sprzęt to chociaż terminy były odpowiednie
Nie dość, że z 7 przychodni robi Ci się 21 kopert z dokumentacjami to jeszcze każda jest rozbita na 6-7 punktów.
Jedyne co mi przychodzi na myśl to na SZOI porozbijać harmonogramy a w NFZ-KO jedynie poprawiać odpowiednie na wizyty domowe.
Z tym czasem nie przesadzajcie, jak macie na bieżąco prowadzone zasoby świadczeniodawcy w SZOI to przygotowanie oferty nie wiele zajmuje. Przygotowanie oferty dla położnej zajęło mi dzisiaj 20 minut.
Bartosz teraz Ty przesadzasz w drugą stronę Dla jednej położnej to pewnie że 20 minut. Podobne czasy miałem w AOS. Jak masz NZOZy z 7 lekarzami, 5 pielęgniarkami i położne to już nie jest tak szybko.21 kopert ponieważ dla jednego świadczeniodawcy masz oddzielne zapytanie na lekarza poz + położna, oddzielne na pielęgniarkę środowiskową i oddzielne na nocną i świąteczną opiekę.A więc 3 dokumentacje aktualizacyjne na jedną przychodnięEDIT: zapomniałem jeszcze, że rozdzielili POCHP z POZ a więc jeszcze 2 koperty do tych 21 dochodzą
A u nas w K-P miała być przerwa w działaniu SZOI bo wyłączyli? Na SZOI nie było żadnego komunikat?