Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
informatyk twierdzi, że nie da sie tak żeby odbywało się wszystko bez notatniczów, bo wszystkie zmiany trzeba będzie nanosić w system a nietety nasi lekarz to wiecznie jakies nieobecności urlopy itd.
Kawał lenia ten informatyk.
a ile osób zatrudniacie w rejestracji???ja zostałam kierownikiem rejestracji oprócz działu rozliczen os 14 stycznia powiem szczerze nie ogarniam.Mamy 10 rejestratorek i codziennie po 2 godziny czekających ludzi. wszędzie panuje chaos.z jakiego programu korzystasz???my mamy mmedice i informatyk twierdzi, że nie da sie tak żeby odbywało się wszystko bez notatniczów, bo wszystkie zmiany trzeba będzie nanosić w system a nietety nasi lekarz to wiecznie jakies nieobecności urlopy itd.z drugiej strony zaraz pojawi się problem z kolejkami oczekujacych bo skoro one szukają terminow w notatniczków to jedna poda wony termin dla pilnego na za 2 dni, a druga nie zauwazy jakiegos wolnego terminu i poda za 2 tygodnie.
Ja to proponuję pod koniec dnia zebrać wszystkie karty, papiery, dokumenty, listy itp w kartony i zanieść do "działu rozliczeń". Niech tam wszystko wpisują i prowadzą kolejki. W końcu od tego są.
W czasie rzeczywistym czyli 7 dni.