Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Oto co mi pokazała Portal po wysłaniu RFX-a z styczniowy POZ z PPS-a w najnowszej wersji: Typ rachunku '1' może być przekazany tylko dla okresów rozliczeniowych obowiązujących w roku 2012 i latach poprzednich. Bład merytoryczny - Tak.... chyba sobie zrobię wolny weekend od wszystkiego .. ;-)
A niestety nowej wersji na ftp jak zwykle brak
Wczoraj bar wygrał, więc aktualizację do 2013.00.1.2 zrobiłem dzisiaj i w nowowygenerowanym raporcie problematyczne wizyty przeszły.
Cytat: bart w Lutego 01, 2013, 18:24:09 pmOto co mi pokazała Portal po wysłaniu RFX-a z styczniowy POZ z PPS-a w najnowszej wersji: Typ rachunku '1' może być przekazany tylko dla okresów rozliczeniowych obowiązujących w roku 2012 i latach poprzednich. Bład merytoryczny - Tak.... chyba sobie zrobię wolny weekend od wszystkiego .. ;-)nooo popatrz to samo rano miałem dla rachunku za poz ;-)Kamsoft owszem "dostosował" rfx i wersja juz idzie jako 2.3tyle ze dla tej wersji typ-rach moze byc 11,12 albo 13 a nie od 1 do 10 jak w 2.2proponuję ręcznie poprawić 1 na 11 i przejdzie ;-)pozdrawiam
Cytat: PiotrSz w Lutego 01, 2013, 18:33:58 pmCytat: bart w Lutego 01, 2013, 18:24:09 pmOto co mi pokazała Portal po wysłaniu RFX-a z styczniowy POZ z PPS-a w najnowszej wersji: Typ rachunku '1' może być przekazany tylko dla okresów rozliczeniowych obowiązujących w roku 2012 i latach poprzednich. Bład merytoryczny - Tak.... chyba sobie zrobię wolny weekend od wszystkiego .. ;-)nooo popatrz to samo rano miałem dla rachunku za poz ;-)Kamsoft owszem "dostosował" rfx i wersja juz idzie jako 2.3tyle ze dla tej wersji typ-rach moze byc 11,12 albo 13 a nie od 1 do 10 jak w 2.2proponuję ręcznie poprawić 1 na 11 i przejdzie ;-)pozdrawiamPoprawione przeszło . Dzięki Piotrze