No rzeczywiscie wy??Ä?czam program podczas aktualizacji ale by ona odpali??a muszÄ? go uruchomic, innymi s??owy i tak aktualizacja sobie jest ko??czy sie ale wersja programu sie nie zmienia??a
Wyrzuci??em stare instalki, wgra??em nowe i teraz aktualizacja te?? sie pieprzy, co?? sie tam sciÄ?ga (czasami w czasie sciagania te?? wywala b??ad) i po prze??adowaniu programu nadal wyskakuje
wersja ??adowanej biblioteki d:\KS\KS-PPS\@KSPSEN.dll oraz wersja aplikacji sÄ? niezgodne wymagana wersja 2008.02.0.0 a jest 2008.03.0.0 wyrzucam folder aktu program startuje wraz z aktualizacja ale prowadzi to do niczego, czyli wersja programu sie nie zmienia
Podejrzewam problemy z kompem, mo??e wirus, do pps mam taki straszy osobny, w ostatecznosci wrzuce na lepszy bo ostatnio nawet wypakowanie z raru instalki z ftp kamsoftu to loteria, czyli raz jest blad drugi tez za trzecim rozpakowa??o.
Chociaz mo??e nie do konca komp, znajomy te?? mia?? identyczny problem ale sciagnal nowa isntalke zaktualizowa?? i posz??o u mnie nie.
Jak recznie sciagnac aktualizacje? Jest taka mo??liwosc, zapisac na dysku, odpalic na??o??yc?
W??a??ciwie dlaczego z ftp najnowszej wersji nie mozna sciagnac tylko lekko wczesniejszÄ? to te?? nie wiem
A ja musze tylko rachunek i listy deklaracji
Wy??le w starym i juz kolega z 1.4.4 daje rade to chyba mi szoi przyjmie