Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Jasne, że jest. Wpisz sobie jednego pacjenta i wyciągnij do excela. I już będziesz wiedziała co gdzie wpisać 484 http://www.youtube.com/watch?v=AzohKci582w
serwer NFZ odrzucił raport w całości z informacją " 130107 Błąd epizodu 3700003 W systemie płatnika nie zarejestrowano epizodu o podanym identyfikatorze "
Poprawiłam świadczenia o brakujący cykl ( przeniosłam dane do 2-go komputera, gdyż na jednym rozliczamy a na drugim wysyłamy raporty) i wysłałam ponownie raport do NFZ. Odbieram raport zwrotny a tam ponownie błąd: Brak danych o cyklu ok 30 błędów pozostałe 300 brak kodu ICD-9 . Czy ktoś moze mi wytłumaczyć jakim cudem pojawił się błąd brak kodu ICD-9 Przecież cykle poprawiałam przez moduł rehabilitacja i zapewniam, że kody ICD-9 były przypisane.Jakaś kompletna porażka w tym miesiącu z tymi rozliczeniami
A co mam wpisać w tych polach przy cyklach: Nazwa....., Min.liczba uczestników....., Maks. liczba uczestników......, Data zakończenia...... Jeśli pacjent miał zabiegi od 15 stycznia do 26 stycznia?
nie wiem czy ktos zauwazyl, że podczas wprowadzania świadczenia wszystko potrzebne dodane + (wypełnony cykl) dodaje kolejny dzien przez ALT+F2 zmianiam date (cykl jest podany) dodaje poszczególne dane ICD10, ICD9 i procedure zatwierdzam to wszystko przyciskiem OK. Wchodze na dzien co przed chwila wprowadziłem i patrze a cyklu nie ma. Ma ktoś ten sam problem ?
Cytat: Qba w Lutego 10, 2011, 13:02:48 pmnie wiem czy ktos zauwazyl, że podczas wprowadzania świadczenia wszystko potrzebne dodane + (wypełnony cykl) dodaje kolejny dzien przez ALT+F2 zmianiam date (cykl jest podany) dodaje poszczególne dane ICD10, ICD9 i procedure zatwierdzam to wszystko przyciskiem OK. Wchodze na dzien co przed chwila wprowadziłem i patrze a cyklu nie ma. Ma ktoś ten sam problem ?Mam ten sam problem, ale nadal nie rozwiązany. Może ktoś się wypowie na ten temat.