Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Uwazam ze bledu nie bedzie,tylko wykonawca stratny bo nie zaliczy dwoch dolnych polowek
Mam ST33 1x1 i ST30 4x0,8 i jedno wypełnienie bez znieczulenia i wyskakuje błąd brak pozycji rozliczeniowej w aktualnym planie umowy świadczeniodawcy. Wie ktos może o co chodzi?
Błąd nie ma nic wspólnego ze współczynnikami. Tylko nie zgadza się świadczenie z zakresem świadczeń w umowie.
Witam,a ja mam pytanie odnośnie pakietu ST04 jak go się powinno wprowadzać?Czy powinien być ST04x4 ? i wtedy pierwsza ćwiartka jest x 1,0 a pozostałe x 0,8?I czy icd9 będzie wtedy 1607x4?
Masz jakieś korekty niewysłane do NFZ.Albo zostały wygenerowane i nie pobrałaś raportu zwrotnego do żądania rozliczenia z korektą i nie wystawiłaś korekty.Albo zostały wygenerowane i pobrałaś raport zwrotny do żądania rozliczenia z korektą, ale nie wystawiłaś korekty. Wówczas przejrzyj KS-PPS na zakładce Szablony rachunków.Wystaw korekty. Wyślij do NFZ. Gdy będą one miały status "zatwierdzony" to zrób żądanie jeszcze raz i może wyjdzie coś na plus.