Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Po wyczerpaniu pakietu będziemy w stanie dalej np usuwać kamień czy po wyczerpaniu pkt pakietowych nie będzie można go rozpisać z drugiego zakres punktów?
Cytat: Gabinet2013 w Kwietnia 27, 2023, 21:46:35 pm Po wyczerpaniu pakietu będziemy w stanie dalej np usuwać kamień czy po wyczerpaniu pkt pakietowych nie będzie można go rozpisać z drugiego zakres punktów?po wyczerpaniu pkt pakietowych nie będzie można go rozpisać z drugiego zakres punktówMożesz rozpisać w ramach nadwykonań pakietowych.
No pięknie, a badania te tylko z pakietów?każde i 0101 oraz kontrolne 0102?
Może i za wcześnie się cieszę ale sporo przeszło nawet skaling tylko u 2 osób mi wywaliło błąd "nieprawidłowa wartość krotności dla świadczeń rozliczanych z uwzględnieniem kilku współczynników korygujących" musiałbym zobaczyć czy ja gdzieś gafy nie popełniłem i sprawdzić czy tylko rzeczywiście miałem 2 osoby u których używałem jednocześnie WKW i WKR tylko nie wiem czy tak u mnie jest ale czy po dodaniu 2 współczynników powinna być krotność 1,2 czy 1,3 bo KS-PPS mi wylicza na 1,3.
Czyli zostaje na MRK zgłosić bo nie wiem jakim cudem Kamsoft robi takie cuda, ale i tak od ręki zmienię krotność.