Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Wiadomosc z Kamsoftu-będzie aktualizacja z prawidlowym przeliczeniem WKW+WKR,trzeba poczekac
Jest jedno pole gdzie wyskakuje krotność 1,3 po dodaniu kodów WKW i WKR, tą krotność spróbować zmienić o ile na siłę nie będzie chciał pps przestawiać z powrotem na 1,3.
Cytat: Nyahaha w Kwietnia 28, 2023, 09:11:40 amJest jedno pole gdzie wyskakuje krotność 1,3 po dodaniu kodów WKW i WKR, tą krotność spróbować zmienić o ile na siłę nie będzie chciał pps przestawiać z powrotem na 1,3.No ręcznie nie pozwala, poprawia na 1,3. Chyba że wpisać współ. od ciężarnej, będzie się zgadzać krotność tylko czy przejdzie
Szczegółowy opis błęduBłąd systemowy:Import raportu czasowo wstrzymany, oczekuje na reakcję operatora systemu
Witam. Czy macie też do czynienia z programem mMedica? Gdzie zmienia się tą wartość na 0,8?Jak wpisujemy kiretaż według nowych zasad? Czy tak samo jak usuwanie kamienia?
Nie bardzo wiem gdzie mam wpisać tą wartość 0,8
Witam, czy jeśli pracujemy na mmedice to jest szansa, że ten mnożnik sam się będzie "wybierał" / przeliczał?. Poprawiłam połowę miesiąca bez zmiany tego przelicznika i jedyne błędy jakie wywaliło to błędna krotność dla dzieci. Przykładowo pakiety ST33 i ST34 nie przechodzą jako 1.5 tylko muszę zmienić ten wyróżnik na 1.0. Wynika z tego, że pakiety dla dzieci są liczone jako 1.0 ?? W przypadku skalingu u dorosłych robię ST30 x 4 x 1.0 i przechodzi. Gdzieś ktoś pisał, że jak jest ten sam pakiet to nie zmienia się mnożnika. Nie wyszły żadne błędy... Nic nie rozumiem.
Cytat: Małgorzat w Kwietnia 28, 2023, 13:35:04 pmNie bardzo wiem gdzie mam wpisać tą wartość 0,8 Sposób rozliczenia, zielony plus po prawej i ze słownika wybrać WKR