Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Ciekawy czy mają e-WUS, bo jak nie to trzeba oświadczenia, a to będzie pewnie kłopot
Cytat: Edward_B w Lutego 28, 2015, 12:33:01 pmCiekawy czy mają e-WUS, bo jak nie to trzeba oświadczenia, a to będzie pewnie kłopotZ wsteczną datą? Na to pewnie jakiś paragraf jest
Mam jeszcze inne pytanie - dla tych ,którzy mają portal świadczeniodawcy - nie wiem czy dobrze wytłumaczę o co mi chodzi ale zapytam - po wysyłce w Kompleksowy przegląd wyników weryfikacji świadczeń - np. czasami widzę błędy po wysłaniu wizyt pacjentów, np.złe umiejscowienie produktu i w poprzednim mies pobrałem plik z potwierdzeniem z NFZ , a następnie po pobraniu pliku potwierdzenia (naliczenia) z NFZ zabrałem się za korektę świadczeń- następnie mi Pani z NFZ uprzedziła ,że ew korekty u pacjentów robić po 10-tym . Chciałbym się dowiedzieć czy to jest normalna procedura ?Bo w innym wypadku NFZ mi wypuszcza korektę naliczenia ok 13-go mies sam i tym samym opóźnia płatność za wystawioną Fakturę do nich.
Czy na pewno wysyłasz kolejki do dobrej komórki organizacyjnej / miejsca?Czy na Portalu widzisz kolejkę za 01/2015?