Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
widać ze nikt po drugiej stronie nawet tego nie odpalił przed wypuszczeniem. Wstyd Kamsofcie. Mam to samo ...
U mnie to samo. Na pewno jutro pacjenci się ucieszą ...Może czas wystawić Kamsoftowi rachunek za testowanie ich programu i poniesione straty spowodowane błędami ich pracy ?
Cytat: kalilech w Stycznia 07, 2015, 18:50:51 pmU mnie to samo. Na pewno jutro pacjenci się ucieszą ...Może czas wystawić Kamsoftowi rachunek za testowanie ich programu i poniesione straty spowodowane błędami ich pracy ?A co do tego pacjenci? Przywracasz kopię (bo przecież robisz takową przed każdą aktualizacją ) i działa jak wcześniej.
A czy przypadkiem AV nie zjadł Wam tej dll? GDATA i Avast bardzo nie lubią KS.
U mnie też padło.... Co prawda na serwerze działa, ale na klientach nie, terminarz nawet nie da się zamknąć. Znowu w rejestracji będzie zeszycik.... Ale badziewo. Ciekawe czy drEryk też taką lipę odwala? Chciałem ruszyć od 1 stycznia z informatyzacją, a tu coraz gorzej, najpierw grupper zdechł, a dziś cała reszta....