Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
zbombardowałem kamsoft mailami z listą i screenshotami błędów po tej aktualizacji. Nie mogę przywrócić starszej wersji bo modułu serwis w ogóle nie da się uruchomić. generalnie pps leży i nawet nie kwiknie
Cytat: garbaty w Stycznia 07, 2015, 20:19:00 pmzbombardowałem kamsoft mailami z listą i screenshotami błędów po tej aktualizacji. Nie mogę przywrócić starszej wersji bo modułu serwis w ogóle nie da się uruchomić. generalnie pps leży i nawet nie kwiknie1. Zajrzyj do katalogu ks\serw\kopi\xxxxxdata 2. rozpakuj zipa do katalogu z instalką, nadpisując pliki, 3. do katalogu baza wrzuć uprzednio zarchiwizowaną bazkę (kspps.fdb).
Polecam (też jest to jakieś rozwiązanie) wyciąć plik OSOZMOK.DLL z katalogu KS/KS-PPS i wkleić go np. na pulpit, żeby tylko nie usunąć całkowicie. Program się uruchomi i działa.A jak Kamsoft wyda poprawkę to wtedy ten plik wkleić z powrotem i zrobić aktualizacjęPozdrawiam
Pojawiła się nowa aktualizacja do KS_PPS 2015.00.2.1 zainstalowałem i wydaje się ,że wszystko działa OK
Wersja: 2015.00.2.0 (2015-01-07) Rozliczenia Opis: Usunięto błąd "Error mapping field" pojawiający się podczas wyznaczania grupy JPG w ambulatoryjnej opiece specjalistycznej.