Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
WitamU mnie się udało w styczniu wysłać bez potwierdzeń w ewuś, ale jak wrócił zwrotny, to wszystko w błędach oczywiście... a potwierdzeń nie mogę dodać, bo ich po prostu nie ma, nie były sprawdzane. teraz zastanawiam się co z tymi błędnymi świadczeniami. Co trzeba z tym zrobić? Czy ktoś mi może podpowiedzieć? Z góry dziękuję.
Jak jesteś hardkorem to wyślij raport przy pomocy "Wyślij bez dokumentów" i przy drugim komunikacie wciśnij "Tak".
i przy drugim komunikacie wciśnij "Tak".
Cytat: Arif w Marca 12, 2013, 09:53:28 amWitamU mnie się udało w styczniu wysłać bez potwierdzeń w ewuś, ale jak wrócił zwrotny, to wszystko w błędach oczywiście... a potwierdzeń nie mogę dodać, bo ich po prostu nie ma, nie były sprawdzane. teraz zastanawiam się co z tymi błędnymi świadczeniami. Co trzeba z tym zrobić? Czy ktoś mi może podpowiedzieć? Z góry dziękuję.Drukuj oświadczenia, dopisuj dokumenty ubezpieczenia. U mnie w mazowieckim nic innego nie można wymyśleć.
Odfiltrowane -> Przygotuj zestawy do ponownego przesłania.
Robisz nowy raport i wysyłasz tak jak pisałem. Robisz to oczywiscie na własne ryzyko. Jedną ręką wysyłasz raport a w drugiej trzymasz różaniec i klepiesz zdrowaśki, żeby pacjenci ci byli na zielono w ewusiu.