Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Ja w jednej przychodni przez nieuwagę mam na niektórych końcówkach 2.5 a na serwerze 2.0 ale zauważyłem to dopiero po jakimś czasie i podobno nie ma to znaczenia. Z naciskiem na podobno.
Nie ma takiego komunikatu informującego o tym, że stacje mają inną wersję bazy niż serwer. [...]
Cytat: mpi w Stycznia 29, 2013, 08:21:43 amNie ma takiego komunikatu informującego o tym, że stacje mają inną wersję bazy niż serwer. [...]Jest taki komunikat.Pojawia się wtedy gdy stacje klienckie mają inną wersję KS-PPS-a (komunikat jest lekko mylący, bo nie dotyczy samej bazy).
[...]no ja też na to stawiałemwidzisz - nam się nie pojawia taki komunikat bo mamy poprawnie skonfigurowanego PPSa i kompy klienckie się ładnie, grzecznie aktualizują
Jest taki komunikat.Pojawia się wtedy gdy stacje klienckie mają inną wersję KS-PPS-a (komunikat jest lekko mylący, bo nie dotyczy samej bazy).
[...] Ale dokładnie! Wątpię.[...]