Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Może jak doczekamy się dokumentacji elektronicznej to zmniejszy się ta biurokracja?Żartowałem Będzie pewnie jeszcze więcej tego wszystkiego.
Od 2004 roku nie mam papierów . Niemal wszystko w kompie.
Cytat: PanDB w Stycznia 05, 2013, 20:14:46 pmOd 2004 roku nie mam papierów . Niemal wszystko w kompie.Ze świecą szukać takich lekarzy, którzy ogarniają sprawę z komputerami Może rozwiązaniem jest PPS na androida Z tabletem lepiej sobie radzą niż z kompem.
.....Dobre... tyle, że mój doktorek ma grube paluszki i okularki na nosie i jak coś mu przyjdzie na komórkę z dotykówką to prosi mnie abym odczytał czy zapisał - bo ciągle wklepuje klika znaków na raz.
Wybacz mpi: ja nie jestem lekarzem ale w 100% popieram wypowiedzi poprzedników; eWUŚ to jest po prostu zrzucenie odpowiedzialności i udowadniania ubezpieczenia pacjenta na świadczeniodawcę (...)
Godne nie godne . Kompleksy innych zostawiam na boku.Dobrze: niegodny być lekarzem bo narzekam na pożeranie mojego czasu sprawami które godzą w czas pacjenta. Niegodne jest sprawdzanie ubezpieczeń poza moja pracą polegającą na leczeniu bo to godzi w ...............właściwie godzi , a kurde skąd wiesz. W nocy nie tylko mniej prądu się zuzywa , ale i mnie jednostek pracuje.(...)
........... nie mam innej pracy to muszę to robić. Znajdę coś innego to odżyję i będę szczęśliwym człowiekiem......................
Zrozumiałbym jakbyś napisał to do mnie
Nie rób sobie sztucznych wyrzutów sumienia. Przecież i tak masz innych w dupie.