Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ma w torbie lekarskiej druki oświadczenia pacjenta/opiekunai grzecznie proso o podpisaniepacjent zrozumiejak niedołęzny to ma emeryturę/rentę i spisujemysamemu sobie nie wypada wymyslać problemówtu cytat ku pokrzepieniu złotej myśli:" jeśli chcesz - znajdziesz sposób,jeśli nie chcesz - znajdziesz powód "
Nasunął mi się taki teoretyczny przypadek.Świadczeniodawca( lekarz, pielęgniarka,rehabilitant itp) jest na wizytach domowych.Pod koniec pracy dostaje wezwanie.Powiedzmy ,że jest juz ucywilizowany , ma netbooka, tablet , smartfon .Wizyta na drugim końcu miasta gminy itp.Sprawdza w Ewuś i Ok , ale jak ma to udowodnić jutro.Czy musi ekstra wracać do placówki . A ta np. zamknięta bo juz np.po 18.00 alarm załączony.Dodam iż ma oddzielny kontrakt np. położna lub pielęgniarka środowiskowa.Komputer nie w domu tylko w przychodni. PPS własny z hasłem . Koleżnaki lub koledzy skłóceni.Życie pokaże wiele takich sytuacji co się "fizjologom nie śniły"
To tak jako niepraktykującemu katolikowi z rana mi przyszło.Zresztą jak pracuje W np SOMEDZIE to i tak wstecznie wizyty nie wpisze.Tak mówią panowie od Kamsoftu. Harmonogram programu mu nie pozwoli.