Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Trzeba sobie zapisać daty zmian haseł.Czy SZOI wymaga zmiany hasła co 30 od ostatniej zmiany? Jeżeli tak to najlepiej jednego dnia zmienić wszystkie hasła i wtedy wiadomo kiedy wygaśnie.
Mam lepszy pomysł. Bilobil 40mg 90 kapsułek. Codziennie od zmiany hasła po jednej połykać. Przed co trzydziestą kapsułką zmieniać hasło. Nie zapomnę bo preparat sam w sobie poprawia pamięć
Przyszedłem dziś do pracy (sobota) sprawdzić kilka(!) nr PESEL . Uruchamiam KS-PPS, loguję się, przechodzę do listy pacjentów, pisuję, klikam na F6 Sprawdź w eWUŚ pojawia mi się informacja: Hasło użytkownika eWUŚ wygasło. Należy zmienić hasło do logowania się na SZOI a następnie zalogować się ponownie do systemu eWUŚ. Klikam OK, otwiera się ładnie strona www SZOI z komunikatem:"Szanowni Państwo! Uprzejmie informujemy, że z uwagi na prace serwisowe trwa przerwa od 2013-01-04 (piątek) 16:00 - do 2013-01-07 (poniedziałek) 07:00 w dostępie do systemu System zarządzania obiegiem informacji (SZOI).Przepraszamy za utrudnienia.
Co zrobić jak masz pod "opieką" kilkanaście lub kilkadziesiąt kont ewusi? Zakładane w różne dni? Co za debil wymyślił logowanie do ewusia z konta SZOI.Był już wielokrotnie na forum wspominany "master password changer".
Co za różnica, gdzie będzie można zmienić hasło jak i tak to my dalej będziemy to ogarniać i zmieniać hasła