Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
W AOS (kompleksowe porady) weryfikacja odbywać się będzie przy poradzie sprawozdawanej i rozliczanej przez świadczeniodawcę, kończącej proces diagnostyczny pacjenta, z którą świadczeniodawca wykazuje wykonane wcześniej lub na kończącej poradzie procedury ICD-9.
fajnie to wyglada w mediach, wszyscy chwalą jak Ewunia ładnie sprawdza sie w szpitalach, poradniach, rejestracjach, Nawet pan Boni przeszedł pierwszą weryfikacje, pisze jakies sprostowania listychwaląc system itp, tylko czemu nikt w mediach nie wspomina jak to ma się do rozliczenia z Nfz... nikt nie mówi w tv co się stanie jak nie bedzie kodu potwierdzenia , (no chyba , że wynajmie się gońca który obskoczy pacjentów z drugiego konca miasta i pozbiera brakujace dokumenty ubezp.) Zobaczymy czy imperium z południowopolskiej doliny krzemowej -czyt. weglowej da radę na początku lutego....
Zajmą się tym jak znowu jakiś szpital poleci do tv, że fundusz nie chce im zapłacić z styczeń 2013.
i wtedy poinformuje placówkę służby zdrowia o wygaśnięciu uprawnień. [/i]
WitamChciałabym się jeszcze upewnić, więc jeśli wpisuję i sprawdzam pacjentów w PPS to juz nie muszę ich sprawdzać na portalu eWUŚ i zapisywac kodów w utworzonym pliku, kody autoryzaci wygeneruje PPS/ Czy coś pokręciłam? Bardzo proszę o odpowiedz
Cytat: Anita w Stycznia 04, 2013, 20:18:18 pmWitamChciałabym się jeszcze upewnić, więc jeśli wpisuję i sprawdzam pacjentów w PPS to juz nie muszę ich sprawdzać na portalu eWUŚ i zapisywac kodów w utworzonym pliku, kody autoryzaci wygeneruje PPS/ Czy coś pokręciłam? Bardzo proszę o odpowiedz True
Cytat: maciek777 w Stycznia 04, 2013, 20:25:26 pmCytat: Anita w Stycznia 04, 2013, 20:18:18 pmWitamChciałabym się jeszcze upewnić, więc jeśli wpisuję i sprawdzam pacjentów w PPS to juz nie muszę ich sprawdzać na portalu eWUŚ i zapisywac kodów w utworzonym pliku, kody autoryzaci wygeneruje PPS/ Czy coś pokręciłam? Bardzo proszę o odpowiedz True Dziekuję