Aktualna wersja KS-PPS: 2025.01.4.1 (2025-06-26)Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Konsultant z KS-PPS zadziałał zdalnie na moim komputerze i przy tworzeniu kolejek wszystko już gra , widoczni są pacjenci stabilni. Nie wiem natomiast co było przyczyną tego problemu, nie widziałam w jaki sposób zostało to odkręcone, nie dostałam również żadnej odpowiedzi co do przyczyny ze strony osoby, która "grzebała" w programie.A wracając do problemu z kolejką oczekujących to musiałam wygenerować jeszcze raz raport za luty i potem za marzec. Wrzuciłam wszystko na SZOI i błędu nie ma, poszło bez problemu.
A co moze oznaczać błąd importu: "KOLEJKA POSIADA NIEPRAWIDŁOWY IDENTYFIKATOR WERSJI"?Poprawiałem dla jednej komórki raport za luty i puściłem za marzec i właśnie dla tej komórki mam ten błąd.
Do tego używam total commandera i notepad++. Warto naprawdę kupić TC jak się używa pecetów od 20 paru lat i ma się pewne nawyki.. Szybko i wygodnie. Zrobisz zmiany w pliku w parę sekund. alt+f9 rozpakowanie, edycja w notepad++ potem alt-f5 pakowanie zmiana nazwy na właściwą i po sprawie. Ja nie wyobrażam sobie używanie nic innego do obsługi plików niż total commander.