Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Czy ktoś z Mazowieckiego ma już aneksy na II półrocze?więcej znaków zapytania nie da rady? /Paweł
Hej, czyli jeśli we wszystkich świadczeniach są wartości "1" a chce podczas wpisywania zmienić na inną wartość to trzeba zmienić Taryfę JGP? Czy tak- dobrze to zrozumialem?
nie wiem czemu ale mi sie wydawało ze może trzeba zmieniać ilość punktów do wizyty, ale skoro także zadziała poprzez zmianę Grupera tzn ze wszystko bedzie dobrze.
Mozna to wszystko wpisywać ręcznie? czy tez trzeba mieć wykupioną licencje JGP
Czy pozostałe rzeczy w realizacji umowy takze z tego wzgeldu bedą sie automatycznie aktualizować? tzn chodzi mi o wykonanie umowy, Ilość, Wartość, Wartość narastająco?
Ktos juz wysyłał rozliczenia na SZOI? dane sie prawidłowo wczytują? wszystko już działa czy jeszcze NFZ nie wszystko poprawił i nie ma sie co spieszyć.
WitamJak jest obecnie z rozliczeniem cytologii. Czy to wchodzi w wizyte czy nie, jesli pobrano wycinek do badania a ponadto wykonano takze i inne badania w ramach porady specjalistycznej.dzieki