Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Witam, rzeczywiście miałam nie usunięty szablon w PPS, nie tylko jeden ale kilka. Usunęłam te szablony. Jak sprawdzić przed wysłaniem nowego raportu rozl. czy tym razem będzie ok.
I znowu problem.Po wysłaniu rachunków minusowych na SZOI nie zostały one przyjęte. Błąd systemowy:E4000028 - Bledny znak ilosci w pozycji returned from SIGNAL, RESIGNAL, or RAISE_ERROR. Cause . . . . . : An application has executed a SIGNAL or RESIGNAL statement or has invoked the RAISE_ERROR fCzy ktoś miał już taki problem? Nie mam pojęcia jak to poprawic.Pozdrawiam
A co to oznacza?
Przy próbie zrobienia żądania rozliczenia za 2007 rok pozycji na plus wyskakuje mi błąd operacji:Punkty umowy nr ................... posiadają różne schematy rozliczeA co to oznacza?
Cytat: KaWa w Marca 30, 2011, 11:04:27 amA co to oznacza?WitamProblem został zgłoszony do dostawcy oprogramowania.? Pozdrawiam? Marcin Sikora? Wydział Informatyki? Mazowiecki Oddział Wojewódzki? Narodowego Funduszu Zdrowia? ul. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa? tel.: 022 582 81 01? fax.: 022 582 81 21Taką odpowiedź dostałem z NFZ-tu - mam ten sam problem................
Już jutro wieczorem powinno działać najpóźniej w piątek rano
A czy ktoś z was ma już zatwierdzone korekty za 2007 rok na SZOI i wystawił rachunek pokrywający kwotę korekty?Zaczynam mieć wątpliwości czy będzie można wystawić rachunek potem na plus - dzisiaj zrobiłem żądanie rozliczenia za 2007 rok i mam korekty na kwotę ogromną oraz jeden rachunek na 50 zł.
Witam, kłopotów z 2007 ciąg dalszy. Zrobiłam raport rozl za 2007, po czym dostałam szablon na masę korekt i rachunek, więc wystawiłam rachunki i wysłałam, myślałam że to juz koniec. Ale niestety myliłam się, dostałam w załączniku plik xml z wykazem świadczeń rozliczonych i przekazanych komunikatem I fazy rozliczeniowej. Nie wiem o co chodzi. Wydawało mi się że wszystko już co trzeba wysłałam. Proszę o pomoc