Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Dodajesz w specjalizacjach medycynę rodzinną - ustawiasz "w trakcie" i wpisujesz datę otwarcia.Data otwarcia będzie datą uzyskania uprawnienia do zbierania deklaracji na podstawie ustawy (pisząc ustawa mam na myśli tą główną z 2004). Uprawnia ona do zbierania deklaracji lekarza w trakcie specjalizacji. W momencie otwarcia jesteś "w trakcie" a więc uzyskujesz uprawnienie.
Edit: chyba, że olać kompetencje
Cytat: maciek777 w Grudnia 11, 2010, 20:15:10 pmEdit: chyba, że olać kompetencje Maciek może mieć rację z olewaniem kompetencjitaką rozmowe mialem z Panią z owkwalifikacje zawodowe są podstawą kompetencjijesli są kwalifikacje = są kompetencjenie wykazywałem wiec kompetencji typu uprawnionypoczekamy zobaczymy
Cytat: Piotr29 w Grudnia 11, 2010, 19:24:38 pmA dlaczego nie możesz wstawić daty uzyskania?Bo jej jeszcze nie znam Cytat: benkowik w Grudnia 11, 2010, 19:26:01 pmNo tak ale gdzie to umieścić w formie elektronicznej Benkowik umieść w kopercie, oczywiście przed tym nagraj ofertę/wniosek na płytę/dyskietkę
A dlaczego nie możesz wstawić daty uzyskania?
No tak ale gdzie to umieścić w formie elektronicznej
A no to ok - myślałem, że forma elektroniczna to powiązane coś z SZOI-em. Na szczęście już po robocie
Cytat: benkowik w Grudnia 11, 2010, 21:07:50 pmA no to ok - myślałem, że forma elektroniczna to powiązane coś z SZOI-em. Na szczęście już po robocie Benkowik SROI to niestety zło konieczne naszej codziennej pracy ale z e-ofertami nie ma nic wspólnego, na szczęście chyba
a może weryfikowałoby błędy na poziomie importu ? i byłoby lepiej a potem dopiero wydruk poprawnej oferty - wniosku i wysłanie papieru ?
Panowie, dopiero dzisiaj zostałem uświadomiony jak kolegą i koleżanką z województw, których nie obsługuje główny KAMSOFT a firma mieszcząca się u nich w biurze (wyleciała mi nazwa) mają wygodne życie. Tylko pozazdrościć... Pewnie większość wie co mam na myśli