Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
jest jedna opcja w module serwis ktora pozwala je ponowno wyslac ale wlasnie Kamsoft pracuje nad jej modyfikacja i na mnie miedzyinnymi testowali wersje beta ;-)troche kombinacji z podmiana dll'ek bylo ale w sumie wszystko poszlo gladko i juz mam caly produkt w tej umowie STM po nowej cenie !
Na razie siÄ? wstrzymuje, poniewa?? dzwoni??em do NFZ i mam rozliczyÄ? miesiÄ?c po staremu, a po pojawieniu siÄ? aneks??w bÄ?dziemy robili korekty.
Ja otrzyma??em aneks jakie?? 3 tygodnie temu, w kt??rym sÄ? porady recepturowe za pkt.
"Utworzenie korekt dla swiadczen z wybranego okresu rozliczeniowego"Tylko ze obecnie pozwala wybrac cala umowe za dany miesiac do ponownej wysylkiW nieoficjalnej jeszcze wersji pozwala wybrac konkretny produkt kontraktowy z danej umowy(u mnie chirurgia stomatologiczna)Nie wiem czy sa jeszcze jakies zmiany w dzialaniu tej funkcji wiec moze narazie sie wstrzymajprzy tej starej wersji albo skonsultuj z Kamsoftem
heja ja mam teraz niezlego zonka ..rozliczylem wszystkie umowy za lipiec w dniu 01.08.2007 ..i wszystko poszlo ...o aneksach REH ani widu ani slychu w MOW NFZ wtedy ..wczoraj dzwoni mi pani z rozliczen z NFZ ze wstrzymuja platnosc za FV bo przekroczylem limit ..u mnie limit ok .. ale im informatycy we wtore zaktualizowali system o te nowe punktacje ...i co z tym zrobic ? poki co nic ... aneksow nie ma i nie bedzie conajmniej do polowy sierpnia ...komunikat o wstrzymaniu sie z rozliczaniem REH za lipiec MOW NFZ wydal na strone dopiero dzisiaj ... po tym jak juz ich pewnie wczoraj meczylem o to
do Kamsoftu tez napisalem co z tym teraz ... wypadaloby zminusowac te swiadczenia, wczytac aneks i puscic jeszcze raz w I i II fazie ..tylko ze ja nie zamierzam tego recznie robic !!!