Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Witam, ja wpisuję wykonanie np. 1-20.04.2010 - krotność np.15 ( bo wiadomo że codziennie pielęgniarka nie chodzi do wszystkich) no chyba że chodzi codziennie to wpisz 20
a skalę barthel wpisujesz tylko raz na 3 miesiące i zaznaczasz ptaszka że objęty opieką
2. Czy podajecie wynik skali Barthel w produkcie 5.15.00.0000089/90?
1. też bym chciał się dowiedzieć, bo wpisałem już kilka pacjentów i bardziej ten wynik Barthel pasuje mi żeby wpisywać do usługi "Wykonanie kwalifikacji pacjenta na podstawie skierowania do objęcia pielęgniarską opieką długoterminową - ustalenie problemów pielęgnacyjnych i indywidualnych planu opieki" - proszę o odpowiedź jestem początkujący z opieki długoterminowej
Wynik skali musi być podany w produkcie "osobodzień w długoterminowej ..." inaczej będzie to błąd.
Cytat: zibi w Maja 10, 2010, 18:32:17 pmWitam, ja wpisuję wykonanie np. 1-20.04.2010 - krotność np.15 ( bo wiadomo że codziennie pielęgniarka nie chodzi do wszystkich) no chyba że chodzi codziennie to wpisz 20Cewnik, stomia, rurka wyrzuca, że ma być podane pojedyńczymi datami. Tak samo jak pacjent był w szpitalu.
Jeżeli oboje objęci są opieką tej samej pielęgniarki i mieszkają pod tym samym adresem to jak najbardziej 0,4.
W SPO przekazuje się kolejkę oczekujących?