Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Na szoi trzeba było nadać dodatkowe uprawnienia w edycji konta. Popatrz. Może na portalu też tak jest?
WitamMoże ktoś wrzucić instrukcję rozliczania do Portalu Świadczeniodawcy
Masz widoczna funkcje rozliczenia ZPOZR przy zaznaczeniu wszystkich uprawnień? Mam zazaczyc wszystkie uprawnienia czy tylko te w zaopatrzeniu w wyroby medyczne ? Może to wina portalu że nie jest jeszcze zaktualizowany?
Cytat: bart86 w Stycznia 20, 2024, 13:34:14 pmMasz widoczna funkcje rozliczenia ZPOZR przy zaznaczeniu wszystkich uprawnień? Mam zazaczyc wszystkie uprawnienia czy tylko te w zaopatrzeniu w wyroby medyczne ? Może to wina portalu że nie jest jeszcze zaktualizowany?U mnie w Portalu pojawiło się dzisiaj (nie wiem, czy to to miało wpływ, ale oprócz uprawnień admina zaptaszkowałam wszystkie z góry na dół uprawnienia).
Cytat: KamBo w Stycznia 22, 2024, 09:47:01 amCytat: bart86 w Stycznia 20, 2024, 13:34:14 pmMasz widoczna funkcje rozliczenia ZPOZR przy zaznaczeniu wszystkich uprawnień? Mam zazaczyc wszystkie uprawnienia czy tylko te w zaopatrzeniu w wyroby medyczne ? Może to wina portalu że nie jest jeszcze zaktualizowany?U mnie w Portalu pojawiło się dzisiaj (nie wiem, czy to to miało wpływ, ale oprócz uprawnień admina zaptaszkowałam wszystkie z góry na dół uprawnienia).Ile czekałeś od momentu nadania uprawnień, do pojawienia się tych zakładek w module ?
Cytat: aga451 w Stycznia 22, 2024, 09:03:27 amWitamMoże ktoś wrzucić instrukcję rozliczania do Portalu Świadczeniodawcytu masz linkhttps://ps.nfz-katowice.pl/DOK/HTML/CLO/CLO_WS/zaop_orto.htmDaj znać proszę czy pojawiły Ci się nowe funkcje w module zaopatrzenie ortopedyczne przy nadaniu uprawnień...u mnie dalej nic, mysię że chyba to wina aktualizacji portalu świadczeniodawcy.