Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zasada działa od lat: 365 +1 lub 366 +1, ma zastosowanie również przy procedurach wymaganych co np.pół roku czyli 180 +1. Czyli jeśli wykonałaś procedurę 20 marca 23 to następną możesz wykonać od 21 marca 2024.
A już są aneksy aktualizujące pakiety do zakresów? Ja bez tego nie wyślę raportu za lipiec a póki co dostałem tylko te zmieniające cenę jednostkową i punkty od lipca.
Cytat: Nyahaha w Lipca 18, 2023, 14:35:40 pmA już są aneksy aktualizujące pakiety do zakresów? Ja bez tego nie wyślę raportu za lipiec a póki co dostałem tylko te zmieniające cenę jednostkową i punkty od lipca.Ale pakiety nadal są w punkcie umowy na grupy świadczeń wiec statystyka się nie zmienia tylko kwota zobowiązania jest 0zł. Nikt o zdrowych zmysłach nie może teraz oczekiwać korekty dokumentacji tylko dlatego, że się nie ogarnął na czas.