Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Czy mógłby ktoś podrzucić pytania ankietowe dotyczące reh Fizjoterpii ambulatoryjnej. Nie mam jak pobrać definicji postępowań (w DOW NFZ nie ma jeszcze ofert). Chciałbym się przygotować do ofertowania a pytania ankietowe dużo w tym pomogą. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Cytat: pieszyce w Stycznia 18, 2023, 11:19:46 amCzy mógłby ktoś podrzucić pytania ankietowe dotyczące reh Fizjoterpii ambulatoryjnej. Nie mam jak pobrać definicji postępowań (w DOW NFZ nie ma jeszcze ofert). Chciałbym się przygotować do ofertowania a pytania ankietowe dużo w tym pomogą. Z góry dziękuję i pozdrawiam.http://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU20180001383/O/D20181383.pdf
Mam sprzeczne informacje co do ankiety przy ofertacji.Czy może ktoś wie czy warunki dodatkowe-punktowane są traktowane jako doliczenie do obowiązkowych czy w zamian.Chodzi mi o taką sytuację:w warunkach gwarantowanych na oddziale dziennym reh.kardiologicznej jest wymóg 1/4 kardiologa. W ankiecie przypuśćmy zaznaczono ,że co najmniej 1/2. Czy to oznacza,że łącznie trzeba mieć 3/4 czy 1/2? Co człowiek w NFZ, to inna odpowiedź, ba nawet województwo czy zakres.
są traktowane jako doliczenie do obowiązkowych