Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Na wizycie fizjoterapeutycznej w planie rehabilitacji zamiast 5 zabiegów ustawię pacjentowi 10 (5 rozliczeniowych i 5 statystycznych)
W małych przychodniach gdzie wszyscy fizjo robią wszystko chyba ma to rację bytu.
Witam U mnie pozycja: " zabiegi realizowane bezpośrednio przez fizjoterapeutę 1:1" przechodzi bezproblemowo.Natomiast : "masaż" czy "zabiegi fizykalne" system wywala jako błędne. Niezależnie czy krotność 1 czy więcej. Czyli jak wpiszę pacjenta z samym masażem Icd9 masaż + masaż kod 5.11.01.0000089 to wywala jako błąd z komunikatem : Świadczenie nie może być rozliczone z powodu braku co najmniej jednego świadczenia warunkującego jego rozliczenie lub nie został dochowany warunek krotności. Jakieś pomysły?
W PPSie na karcie dodawania produktu na samej górze macie ustawione rozliczanie po dacie końca produktu. Zmieńcie na datę końca zestawu i pokażą się pozycje za 0zł. Też mi się to nie podoba, zgłaszajcie do Kamsoftu, może coś zmienią. Czy to jest błąd programu - niekoniecznie, ale z podejściem do wyświetlania mogliby coś zmienić.
Tylko czy mogę jeszcze jedno 1:1 wstawić, oraz czy podpinać do każdego cykl rehabilitacyjny?