Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jeśli chcemy zamknąć gabinet fizjoterapii lub np stomatologii to info papierowo do NFZ oraz kartka na drzwiach przychodni ?Oczywiście wszyscy pacjenci powiadomieni.
2.do kolejek oczekujących,że w związku z zawieszeniem działalności,nie będą przekazywane raporty pierwszy wolny termin.
Nawet niekoniecznie papierowo. NFZty dawały komunikaty, aby pisać mejlem albo pocztą tradycyjną, więc wg mnie możesz wysłać im skan / zdjęcie pisma na mejla. Ewentualnie faks.
Cytuj2.do kolejek oczekujących,że w związku z zawieszeniem działalności,nie będą przekazywane raporty pierwszy wolny termin.Tego nawet nie trzeba pisać, chyba że naprawdę mamy jakiś debili w NFZ to wtedy pewnie będą wymagać drugiego pisma. Ja w każdym razie tego nigdy nie wysyłałem i nie było problemów.
@maciek777: Mazowiecki NFZ taki komunikat publikuje regularnie co tydzień (od dawna).