Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
ok , jeżeli to jest ustalone merytorycznie od ok tylko że nie znalazłem w rozporządzeniu takiego zapisu ale matematycznie 1,1 + 1,2 to nie 1,3 więc stwierdzenie że się sumują to uproszczenie ..
Cytat: hornet w Lipca 27, 2018, 08:56:40 amok , jeżeli to jest ustalone merytorycznie od ok tylko że nie znalazłem w rozporządzeniu takiego zapisu ale matematycznie 1,1 + 1,2 to nie 1,3 więc stwierdzenie że się sumują to uproszczenie .. Zasadniczo w każdej dziedzinie....sumowanie współczynników zawsze polega na podstawieniu wartości ich iloczynu. 1,1*1,2 = 1,3 ot matematyka
Cytat: dumbolodz w Lipca 27, 2018, 14:14:09 pmCytat: hornet w Lipca 27, 2018, 08:56:40 amok , jeżeli to jest ustalone merytorycznie od ok tylko że nie znalazłem w rozporządzeniu takiego zapisu ale matematycznie 1,1 + 1,2 to nie 1,3 więc stwierdzenie że się sumują to uproszczenie .. Zasadniczo w każdej dziedzinie....sumowanie współczynników zawsze polega na podstawieniu wartości ich iloczynu. 1,1*1,2 = 1,3 ot matematyka Mi w kalkulatorze wyszło inaczej, no ale może się zepsuł
Witam i jak wam idzie z tymi kodami specjalnymi. Coś z tego nie kapuję, a raczej wszystko. Jak wysyłam po staremu bez specjalnego kodu to przechodzi, a jak z kodem to błędy jak opisane poniżej. Pisałem do KAMSOFT-u, ale cisza. Nie chcę przerabiać świadczeń błędnych i wysyłać aby były poprawne, a potem robić poprawę i korekty. Napiszcie, czekacie, a może coś wiecie :-)