Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Mam pytanie,czy jest możliwość aby w SZOI podzielić sprzęt na godziny?Na przykład urządzenie do krioterapii na ciekły azot wpisać jako miejsce stacjonowania FIZJOTERAPIĘ AMBULATORYJNĄ gdzie urządzenie stacjonuje od godziny 07:00 do 13:30 i następnie wpisać to urządzenie w miejsce stacjonowania REHABILITACJA OGÓLNOUSTROJOWA w godzinach od 13:30 do 20:00?Jak mogę sobie poradzić z podziałem sprzętu?Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedź
Cytat: karington w Lipca 19, 2017, 20:29:23 pmMam pytanie,czy jest możliwość aby w SZOI podzielić sprzęt na godziny?Na przykład urządzenie do krioterapii na ciekły azot wpisać jako miejsce stacjonowania FIZJOTERAPIĘ AMBULATORYJNĄ gdzie urządzenie stacjonuje od godziny 07:00 do 13:30 i następnie wpisać to urządzenie w miejsce stacjonowania REHABILITACJA OGÓLNOUSTROJOWA w godzinach od 13:30 do 20:00?Jak mogę sobie poradzić z podziałem sprzętu?Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedźNiedawno w stomatologii, gdy ktoś miał 2 poradnie, w tym samym miejscu i posiadał jedno RTG to dodawało się 2 razy to samo urządzenie, raz do jednej poradni, raz do drugiej i w ten sposób RTG w obu poradniach było w miejscu, a nie w lokalizacji i NFZ nie miał zastrzeżeń.
Jeśli nie to będą Cię prosić w uzupełnieniu oferty. Najlepiej zaświadczenie/certyfikat od producenta dołączyć.