Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
wydaje mi się że 3% pozostaje nadal, ponieważ jest zapis że nie łączy się umów fizjoterapii ambulatoryjnej z fizjoterapią domową (świadczeniodawca nie może mieć 2 umów jednocześnie).
Cytat: C.M. Legionów w Lęborku w Marca 29, 2017, 14:45:53 pmwydaje mi się że 3% pozostaje nadal, ponieważ jest zapis że nie łączy się umów fizjoterapii ambulatoryjnej z fizjoterapią domową (świadczeniodawca nie może mieć 2 umów jednocześnie).czy ktoś może podać gdzie szukać zapisu, że jeden świadczeniodawca nie może mieć umów fizjoterapii ambulatoryjnej z fizjoterapią domową jednocześnie?Czy to jest nadal aktualne czy można startować do obu zakresów?
Cytat: Robinson w Lipca 10, 2017, 16:39:36 pmCytat: C.M. Legionów w Lęborku w Marca 29, 2017, 14:45:53 pmwydaje mi się że 3% pozostaje nadal, ponieważ jest zapis że nie łączy się umów fizjoterapii ambulatoryjnej z fizjoterapią domową (świadczeniodawca nie może mieć 2 umów jednocześnie).czy ktoś może podać gdzie szukać zapisu, że jeden świadczeniodawca nie może mieć umów fizjoterapii ambulatoryjnej z fizjoterapią domową jednocześnie?Czy to jest nadal aktualne czy można startować do obu zakresów?Wg Pań z LOW można startować w każdym z tych zakresów tylko warunkiem koniecznym jest posiadanie komórki o kodzie 2146 dla "domówki" i 1310 dla "ambulatoryjnej"
W sprawie jednoczesnego składania ofert na fizjoterapię ambulatoryjną i domową, piszecie że trzeba mieć zarejestrowaną komórkę o kodzie 2146. NFZ natomiast ogłasza konkurs na fizjoterapię domową o kodzie 1310. Więc jak można złożyć ofertę na zespół rehabilitacji domowej?
Witam, czy ktoś wie czy można składać ofertę jezeli mamy dodane nowe komórki a nie ma jeszcze odpowiedź z NFZu?