16 grudnia zorientowałam się że nie przesłałam miesięcznego raportu kol oczek za listopad. Skleroza, moja wina, tygodniowe w tym czasie poszły dwie w terminie. Plik wygenerowałam i próbowałam go przesłać na SZOI. Nawet dwa razy bo pierwszy wrócił z błędem importu pt: nieprawidłowy identyfikator wersji. Drugi plik zresztą też. Po bliższym przyjrzeniu się statystyce widzę że z datą 14 grudnia jest zaimportowany plik o numerze takim samym jak ten z poprzedniego mesiąca tj. z października a źródłem pochodzenia jest SIKCH. Przy wszystkich poprzednich SZOI z moim numerem umowy. Co powinnam teraz zrobić? Nadal próbować generować i przesyłać plik za listopad od siebie czy już w terminie za grudzień? Czekać na reakcję NFZ tu? Szczerze mówiąc to dzwoniłam do mich 16 tego grudnia i rozmawiałam z panem który zajmuje się u nas kolejkami i który powiedział mi żeby nic nie robić ale nie zwróciliśmy wtedy uwagi na to że jest to ten sam nr pliku co za październik. Poza tym w zakładce Realizacja Sprawozdawczości statystyki brak jest jakiejkolwiek pozycji ani na tak ani na nie.
Jak to teraz wyprowadzić na czysto? help