Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
To już jest koniec, nie ma już nic,Jesteśmy wolni, możemy iść
Jako chwilowe obejście można zastosować cofnięcie daty systemowej do 25 września 2016 na czas uruchamiania programu.Zespół KS-PPS.
Dostałem własnie ino iż za moment będzie do pobrania aktualizacja którą trzeba będzie wykonać ręcznie.
Dodzwoniłem się do Katowic i się dowiedziałem, że: "proszę napisać maila, programiści nad tym pracują".
Aktualizacja licencji spowodowała większy problem - pokazuje info o niezgodności wersji. Nie chce uruchomić programu wskazując jako błąd starą datę licencji.
Witam,W związku z problemem weryfikacji poprawności licencji KS-PPS należy przeprowadzić ręczną aktualizację programu. Na naszym serwerze ftp udostępnimy poprawkę, którą po pobraniu należy rozpakować do katalogu z zainstalowanym systemem. Najczęściej to folder c:\ks\ks-pps. O udostępnieniu poprawki poinformujemy w kolejnej wiadomości, jak tylko ją opracujemy. Jako chwilowe obejście można zastosować cofnięcie daty systemowej do 25 września 2016 na czas uruchamiania programu.Zespół KS-PPS.