Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Opis wewnętrzny:[Microsoft][Sterownik ODBC Paradox ] Aparat bazy danych Microsoft Jet nie może znaleźć obiektu 'CBUMPrzedzWiek.DB'. Upewnij się, że obiekt istnieje, a jego nazwa i nazwa ścieżki podane są prawidłowo.Forma: TfrmUmowy Ślad wywołania formy:\frmKSPL\frmUmowySzczegóły klasy EDBEngineError:[Microsoft][Sterownik ODBC Paradox ] Aparat bazy danych Microsoft Jet nie może znaleźć obiektu 'CBUMPrzedzWiek.DB'. Upewnij się, że obiekt istnieje, a jego nazwa i nazwa ścieżki podane są prawidłowo.Kod: -1System operacyjny:Microsoft Windows 10 Professional (build 10586), 64-bit
Raport zostal wygenerowany. Niektóre deklaracje nie zostały dopasowane do punktów umowy. Może to świadczyć o nieprawidłowym ustawieniu pozycji umowy (punktów i./lub usług) lub niepoprawnym parametrach deklaracji. Czy pokazać listę usług z umowy wziętych do dopasowywania deklaracji do pozycji umowy?
togo wszystko się zgadza tylko u tego klienta ja mam tylko jedno stanowisko i to właśnie z Win 8.1 i ja pracuję na nim zdalnie i nie mogę zrobić aktualizacji na innej końcówce
[AKTUALIZACJA]Okazuje się, że VirtualBox jest darmowy, ale nie do komercyjnego użytku. Zdecydowanie lepiej więc doinstalować do systemu Hyper-V (nie mam Win8 więc zgaduję: programy i funkcje -> Włącz lub wyłącz funkcje systemu Windows), poza tym te obrazy od Microsoftu nie zawsze działają pod inne platformy wirtualizacji, pod Hyper-V ruszą na 100%.
VirtualBox is a powerful x86 and AMD64/Intel64 virtualization product for enterprise as well as home use. Not only is VirtualBox an extremely feature rich, high performance product for enterprise customers, it is also the only professional solution that is freely available as Open Source Software under the terms of the GNU General Public License (GPL) version 2. See "About VirtualBox" for an introduction.
Chyba jednak mam rację: https://www.virtualbox.org/wiki/Licensing_FAQCo do obrazów z windowsami, to pamiętam, że kiedyś miałem problemy, właśnie pod VBox, być może teraz już wszystko działa.PozdrawiamTomek