Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Dodajcie do nich WP1, przeliczcie W4x (40,41,42 itd.) przez 1.1 (wyznaczanie taryfy JGP), podnieście wersję wizyty i eksportujcie ponownie.Czeka nas jeszcze korygowanie IV kwartału zapewne i też może całego roku, więc trzeba się w to wprawić.
Cytat: amiro w Stycznia 05, 2016, 12:18:56 pmw sytuacji kiedy mam pacjentów którzy przyszli tylko na 1 wizytę nie mam czego dopisać, A przy neurologach to głównie irazowi i niestety na 1 wizycie niejednokrotniw się kończy. masakra[/quoteale jak komplet? przecież przy jednej wizycie nie wpiszę i wp1 i w4x]Właśnie tak ma być wpisane - WP1 i W40. Wpisywane jest to jako dwa odrębne produkty i system powinien na to pozwolić.
w sytuacji kiedy mam pacjentów którzy przyszli tylko na 1 wizytę nie mam czego dopisać, A przy neurologach to głównie irazowi i niestety na 1 wizycie niejednokrotniw się kończy. masakra[/quoteale jak komplet? przecież przy jednej wizycie nie wpiszę i wp1 i w4x]
Czyli mozna sumowac swiadczenie pierwszorazowe za 0zł z swiadczeniami WXX.
a czy jak się zrobi modyfikacje poprzednich m-cy i doda się do wcześniejszego produktu usługę WP1 będzie korekta czy tez obędzie się bez korekty.