Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam. Mam taki problem z programem KS-PPS. Od kwietnia są nowe słowniki i między innymi należy sprawozdać do NFZ procedurę leczenia protetycznego. Podczas tworzenia raportu list oczekujących, i kliknięciu UZUPEŁNIJ pojawiają mi się poradnie stomatologiczne i tu zaczyna się problem, ponieważ przy każdej poradni stomatologicznej w POZYCJE RAPORTU ( procedura, program profilaktyczny lub komórka organizacyjna) oprócz poradni stomatologicznej powinno być leczenie protetyczne którego nie ma. Dodam jeszcze że wszystkich poradni stomatologicznych mam 4 i tylko na jednej poradni jest wszystko ok. Czy mieliście podobny problem?? Wiecie jak go rozwiązać??
Aaaaa widzicie! na zdrowy chłopski rozum szukałam tam gdzie trzeba a tego u mnie nie ma. Czytam teraz aktualizacje do PPSa i w opisie faktycznie ten słownik jest uzupełniony a u mnie nowe procedury się w pasku nie pojawiły... wersje PPsa mam 2015.01.0.0