Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
....................................Może wystarczy tylko to w programie KS-PPS zmienić i wtedy będzie gitarka?
Dzień dobry! Proszę o prawidłowe przekazywanie e-dokumentów, przy zatwierdzaniu pojawia się błąd: NAZWA SPRZEDAWCY NA FAKTURZE NIEZGODNA Z NAZWĄ PODMIOTU TWORZĄCEGO/WŁAŚCICIELA, prosimy doprowadzić do zgodności, żeby następne dokumenty były już poprawne.WEFiWM
Wpisałam imię i nazwisko lekarza przy indywidualnej praktyce, rachunek poszedł bez problemu.
Miałem Imię i Nazwisko , ale podmiot tworzący był 70 osoba fiz nie będąca ... a w Szoi 71- osoba fizyczna ... może to .?Imie i nazwisko nie przeszło . i tyle ... 3 razy rózne wersje . w kazej korekcie i rachunku głównym , eszedzie byk .. inne kombinacje nie przychodza mi namyśl Poza spacją ? Nie mnie d . pocałują. Tylko co na to mój księgowy . jak fakturę wystawiła osoba cywilna . To tak jakbym szafę sprzedał albo dywan i wystawił fakturę..