Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Usuwają błąd i zatwierdzają bez problemu.
dane z SZOI ->Dane podmiotu
Podmiot tworzący / właścicielNazwa: D..... B..........Rodzaj podmiotu: Kod: 2Nazwa: PRAKTYKA ZAWODOWAForma działalności: Kod: 99.1Nazwa: INDYWIDUALNA SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA LEKARSKAForma organizacyjno-prawna: Kod: 71Nazwa: OSOBA FIZYCZNANIP: 67.....128REGON: 33......499
Może wiedzą Ci co się czepiają
Jakiś kretyn tak to poustawiał .Pewnie pod duże jednostki , w przypadku Indywidualnych praktyk jest inaczej. Organem założycielskim jestem ja ale firma to firma .
O a oto czym sie zajmją Ogłoszenie o wyborze najkorzystniejszej oferty w zakresie dostawy papieru biurowego A4 na rzecz Zachodniopomorskiego OW NFZ.02-09-2014Ogłoszenie o wyborze najkorzystniejszej oferty w zakresie dostawy papieru biurowego A4 na rzecz Zachodniopomorskiego OW NFZ.ponad 22 zł za ryzę !!!!!!!!!!!!! ja piernicze 2x drożej i to jest gospodarka ...
Wolałbyś nie widzieć też jakich drukarek i tonerów używają.. my kupujemy najtańsze laserki za 300zł (ew porządniejszą używkę w tych samych pieniądzach) i jedziemy za zamiennikach tonera za kilkadziesiąt zł a "instytucje" nie schodzą raczej z drukarkami do poziomu poniżej 2k za sztukę i tonerki oryginalne po 300-400zł..
ponad 22 zł za ryzę !!!!!!!!!!!!! ja piernicze 2x drożej i to jest gospodarka ...