Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Cytat: bl w Października 28, 2013, 23:07:42 pm"Dowolną" - czyli np. tę z serwera FTP Kamsoftu (ftp://ftp.kamsoft.pl/pub/KS-PPS/ArchiwumZIP/KS-PPSinstalacja.ZIP)? Nie muszę dodatkowo instalować KS-PPSaktualizacja.ZIP?nie musisz, ale mozeszo ewentualnej niezgodności wersji bazy i programu poinformuje Cię sam PSS odpowiednim komunikatem co nie wyklucza dalszej pracy z PPSa aktualizację zrobisz normalnie z programu -> przycisk aktualizacjapobrana z serwera FTP Kamsoftu wersja KS-PPSaktualizacja.ZIP wcale nie gwarantuje zgodności
"Dowolną" - czyli np. tę z serwera FTP Kamsoftu (ftp://ftp.kamsoft.pl/pub/KS-PPS/ArchiwumZIP/KS-PPSinstalacja.ZIP)? Nie muszę dodatkowo instalować KS-PPSaktualizacja.ZIP?
OK, czyli jako bazowej instalacji mogę też użyć instalatora znajdującego się na płycie z PPS-em, którą przysłali mi z Kamsoftu jeszcze w 2008 r.? W tym przypadku od razu zainstaluje mi on Firebirda w wersji 2.0.3?