Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Na wersji 2013.00.2.3 robię raport SWX, za poprzednie miesiące wysyłanie trwało około 20-30 minut, teraz liczba świadczeń jest podobna a przewidywany czas generacji raportu to ok 4.5 godziny. Wyjdzie coś w błędach GDR i następne 5h.
no to teza niektórych o niskiej wydajności przez system 64bit chyba upadła..a jaki to zakres umowy ? coś z dużą ilością produktów na zestawie ?pozdrawiam
i dla wszystkich pacjentów codziennie kod z ewusia ?ile tam jest zestawów świadczeń na raporcie ?pozdrawiam
Nic nie upadło. U mnie ten sam objaw po ostatniej aktualizacji. Co do wind 64 bit i pps - dno, dno i jeszcze raz dno. Na instalacji z 10 stanowiskami dochodziło do rozłączeń co 10-15 minut. Serwer potwór. Oczywiście najpierw próbowałem rozwiązać problem - sprzęt, system, sieć itd). Zainstalowałem wirtualnego win7 pro (32bit !!!) (na nim fb i śmigało (rozłączenia z kodem 401 może raz na dzień). Niestety wydajność spadła w ostatnich dniach.
Jaką wersję FB masz ? 2.0 czy 2.5 ? Próbowałeś przełączyć serwer FB w tryb Classic ?pozdrawiam
Też miaem podobny problem - czas generacji SWX - około 5000 świadczen - 7 godzin.... zrobiłem kopię bezpieczeństwa i ją odtworzyłem - czas generacji wrócił do normy - około 30 minut... może komuś to pomoże... (Windows 7 Pro 64 bit, FB 2,5)
W moich przypadkach niestety odtwarzanie nie pomogło.