Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
spoko miałem ten sam problem przez pół stycznia. W terminarzu wszystko było ok a lekarze widzieli znaki zapytania. Kombinowałem długo i naprawiłem. Niestety nie pamiętam jak:)Wiem że dłubanie na kartach zatrudnienia lekarzy i gabinetach/terminarzy nic nie dało. Ale wystarczyło że coś przeklikałem i wszystko było w porządku. Jakaś taka pierdoła to była...
Mamy to samo ale od 27'mego stycznia. Pacjentów zapisuje pielęgniarka na gabinet a potem rozlicza na doktora ( bądź robi to sam lekarz ). I prawie wszyscy widnieją jako nieubezpieczeni .
Pisałem do KS w tej sprawie i cisza. Napisz do nich mail'a kleksik, to może szybciej ktoś uzyska rozwiązanie problemu.
Cytat: gringo w Lutego 08, 2013, 09:29:53 amPisałem do KS w tej sprawie i cisza. Napisz do nich mail'a kleksik, to może szybciej ktoś uzyska rozwiązanie problemu.Napisałem wczoraj , również narazie zero odzewu. Dodatkowo chcemy dostać licencję chociaż na dzień do serwusia aby zaimportować ewkę z dni 20-24 kiedy to po akutalizacji do 07 wywaliło w kosmos dostęp do ewki. Moim zdaniem to również jest głupota czemu mamy płacić za usługę która już jest zaimplementowana, tyle że automatycznie bez ingerencji człowieka. Ciekawe co by na to powiedział UOKiK.
Coś znaleźliśmy z znajomym, w terminarzu czy to z zleceń czy to gabinetu czy to samego terminarza, pokazuje że pacjent jest upoważniony do świadczeń.Sprawdź teraz to samo z funkcji zlecenia -> wykonanie -> i poszukaj pacjenta którego ci wywaliło i powiedź czy masz tak jak ja. Zaraz dołączę jpg-i. Najpierw ślę to jeszcze do p. Moniki Wójcickiej z Kamsoftu.ps. Fajnie jest rozwiązane sprawdzanie u konkurencji, jeżeli osoba zalogowana nie ma konta w ewuś, sprawdza mu po koncie default. Czyli np administratorze ewuś. A ty pomału przypisujesz wszystkich operatorów.