Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pod tym adresem: ftp://tutaj_link_do_pliku_na_ftpJest plik ? rozpakować go do głównego katalogu KS-PPS.Poprawione jest zapytanie wykonywane podczas uruchamiania oraz pracy modułów Terminarz, POZ, Wizyta. Poprawka, która jest tutaj będzie opublikowana w aktualizacji.
Dodano możliwość odpytywania eWUŚ o uprawnienia pacjenta na liście świadczeń za pomocą przycisku Odfiltrowane->Sprawdź w eWUŚ Ścieżka: Rejestracje->Świadczeni
a ja dzisiaj dostałem odpowiedź w sprawie długo ładujących się modułów:CytujPod tym adresem: ftp://tutaj_link_do_pliku_na_ftpJest plik ? rozpakować go do głównego katalogu KS-PPS.Poprawione jest zapytanie wykonywane podczas uruchamiania oraz pracy modułów Terminarz, POZ, Wizyta. Poprawka, która jest tutaj będzie opublikowana w aktualizacji.Czyli albo jej nie umieścili w tej aktualizacji albo w changelogu pomijają usunięcie błędów żeby nie było że jest ich tak dużo. Ciekawe o ilu jeszcze błędach nie poinformowali.
CytujDodano możliwość odpytywania eWUŚ o uprawnienia pacjenta na liście świadczeń za pomocą przycisku Odfiltrowane->Sprawdź w eWUŚ Ścieżka: Rejestracje->Świadczeniwłaściwie czemu to ma służyć, jezeli tyczy się to odfiltrowanych świadczeń już wprowadzonych,przecież automatycznie może mi sprawdzać w trakcie wpisywania śiadczenia
Dalej nie mogę wysłać tlenoterapii, gdzie teoretycznie wystarczy miećpotwierdzenie z pierwszego dnia.Cały łikend minął a aktualizacja po prostu powala.
Cytat: frodo w Lutego 04, 2013, 18:47:05 pmCytujDodano możliwość odpytywania eWUŚ o uprawnienia pacjenta na liście świadczeń za pomocą przycisku Odfiltrowane->Sprawdź w eWUŚ Ścieżka: Rejestracje->Świadczeniwłaściwie czemu to ma służyć, jezeli tyczy się to odfiltrowanych świadczeń już wprowadzonych,przecież automatycznie może mi sprawdzać w trakcie wpisywania śiadczeniaA jak nie działa internet? To wtedy hurtowo mozesz sprawdzić
Namiary poszły na PW. Niestety ani z tym plikiem ani po najnowszej aktualizacji nie zauważyłem znaczącego przyspieszenia. Daj znać czy u Ciebie coś się zmieniło.