Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Uwaga, jeśli ktoś będzie rejestrował Indywidualna Praktykę Lekarską to w polu Nr księgi rejestrowej to trzeba wpisać 12 zer "000000000000".
Ja na razie muszę okiełznać aktywację konta... Albo raczej pracownicy/administratorzy stosownego urzędu muszą okiełznać mój formularz rejestracyjny. Póki co, wysłałam 21 stycznia (scan mailem) i jest cisza, a wg instrukcji powinnam dostać maila o aktywacji. A może jest już aktywne, tylko mail nie doszedł? Wszystko jest możliwe Ale nie chce mi się na razie tego sprawdzać, najpierw muszę okiełznać Serwusia i raporty za styczeń...
ale ja piszę o zwykłym MZ-11. Dostępne jest w module Rozliczenia po wciśnięciu ctrl+shitf+w. Importujesz z C:\KS\KS-PPS\Raporty właściwy raport i wykonujesz podając rok. Oczywiście wcześniej musisz przygotować odpowiednie grupy dyspanseryjne (moduł Rejestracje --> Słowniki).