Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Ok. Ustawiłem ścieżkę na CWU1. Sprawdzam na bazie pacjenta - plik zapisuje się do podanego folderu (niby wszystko ok), ale nadal PPS nie widzi tego pliku. Więcej - pliki z końcówek dalej zapisują się do domyślnego CWU a nie do podanego CWU1. Błąd musi tkwić gdzieś głębiej w PPSie. Chyba trzeba będzie napisać do KS Komunikat z podglądu uprawnień eWUŚ: "Nie udało się odnaleźć pliku z potwierdzeniem uprawnień 'nazwa pliku'.zip w określonej lokalizacji \\\'ip'\KS\KS-PPS\CWU\201301\'nazwa pliku'.zip "
[...] a nie możesz na serwerze zamapować tego samego udziału z CWU co mają klienci ? [...]
Ja tak mam i wszystko działa.
Nie mam czasu tego sprawdzać a może ktoś wiem. Czy jak ustawię zapisywanie potwierdzeń na serwerze (poprzez ścieżkę sieciową do udziału) to czy na laptopach z klientem PPSa też się gdzieś zapisze plik z potwierdzeniem czy tylko na serwerze?
[...] i pliki potwierdzeń przechowujesz na serwerze w domyślnym podkatalogu CWU? Czy zmieniłeś jego lokalizację bądź nazwę? [...]