Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Wyobraź sobie sytuację, że codziennie rano system dostaje 38 mln zapytań w jednej chwili. Myślisz, że podniósłby się po czymś takim? [...]
W orinalnym CWU w PPs-e tylko w podglądzie uprawnień pacjenta. Te potwierdzrnia są spakowane i zabezpieczone haslem . Ja tego nierozkminiam . Natomiast sprawdzane innym programem i zapisane owszem bez problemu w przeglądarce. I dlatego nie sprawdzam ppsem tylko je potem zasysam imoprtem
Bo mam dziwny przypadek w jednym gabinecie. Pielęgniarki sprawdzają w dniu wizyty Ewusia poprzez moduł Rozliczenia/Pacjenci a świadczenia uzupełniają później i okazuję się,że brakuje części potwierdzeń. Pielęgniarki twierdzą że na pewno pacjenta sprawdzały w dniu wizyty.
Co ciekawe w katalogu CWU mam np. 20 potwierdzeń z danego dnia, i było 20 wizyt a w PPS brakuje 10 potwierdzeń. Czyli albo pielęgniarki sprawdzają nie tych pacjentów co trzeba, albo PPS nie dokleja potwierdzeń do świadczeń. Napisałem też do Kamsoftu, ale nie wiem kiedy doczekam się odpowiedzi.
4 tyś razy klikałeś ?? To nie kumam. Nazwa pliku nie ma u mnie znaczenia mam rózne w zależności czym ściągałem np. BRONEK_20130208084225380lub160000963_20130208094749392
PPS wpisuje wszystkie nawet spakowane wcześniej z własnego skopiowanego katalogu CWU.
Mam nadzieję ,że sie mylę . ? Ale ściągałeś pojedyńczo CTRL +A i wszytko leci.
A i jeszcze jedno importować sobie mozna do woli i tak wywali duplikaty czyli jak importowałeś na starej to trzeba było jeszcze raz na nowa . Tylko nieusuwać " pliku źródłowego "" - To z informacji okienka po zaimportowaniu . Bo wykasuje tak mozolnie zbierane ewusie.